Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Hollands kalfsvlees

Ons kalfsvlees komt uit de Hollandse weide, Hollands kalfsvlees is niet voor niets wereldberoemd. Een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees, precies goed gebakken en met goudgele aardappelschijfjes, daar doe je menig één een groot plezier mee. Kalfsvlees combineert alle eigenschappen van het lekkerste vlees. Het vlees heeft een fijne smaak en een laag vetpercentage. Ook erg lekker is een klein vetrandje wat het vlees lekker sappig houd tijdens het bakken. Het vetrandje pas afsnijden na het bakken.


Hieronder een overzicht van ons assortiment:

Kalfsschenkel
  • Kalfsoesters
  • Kalfs entrecôte *
  • Kalfsschnitzels
  • Kalfsriblappen
  • Kalfshaas *
  • Kalfssucade *
  • Kalfslapjes
  • Kalfsstooflapjes
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfsschenkel (ossonbuco)
  • Kalfs ribeye *
  • Kalfspoulet


* Alleen op bestelling of met feestdagen

Kalfsoester

Keurslager Oosterhof

Oosterhof 6
5283BV Boxtel
0411673713
0411671250

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten